De slimste combinatie: Nefit TrendLine en Nefit Easy

De slimste combinatie: Nefit TrendLine en Nefit Easy
 

Bespaar op uw energiekosten!

Als het gaat om moeiteloos besparen en zorgeloos genieten van warmte en warm water haalt u met de nieuwste technologie van Nefit het beste in huis.

Zelflerende software die zich automatisch aanpast aan uw gebruikspatroon. Uw dagelijkse douche kost daardoor minder energie. Slimme aanwezigheidsdetectie die onnodig verwarmen voorkomt. En uiteraard de hoogwaardige, toekomstbestendige componenten die u van Nefit mag verwachten, zoals een unieke Low Energy cv-pomp die alleen al honderden euro's extra bespaart aan elektriciteit.

Met de slimste combinatie, de Nefit Easy thermostaat en de Nefit TrendLine HR-ketel, bent u voor jarenlang verzekerd van energiebesparend comfort. Laat u adviseren door uw Nefit Dealer.

Vraag een offerte aan bij de erkende Nefit Dealer

 

Bespaar op uw energiekosten

De Nefit TrendLine HR-ketel en Nefit Easy is de slimste combinatie waarmee u verzekerd bent van een besparing op uw energiekosten. Ten opzichte van andere ketels bespaart u met de TrendLine tot maar liefst €800,-. Nefit Easy zorgt ervoor dat de HR-ketel nooit meer vermogen gebruikt dan nodig. Bovendien schaft u Nefit Easy aan zonder abonnement of contract waardoor u de mogelijkheid om te switchen naar een voordelige energieleverancier.

Easy bespaart energie

 

Nefit TrendLine: de nieuwe trend in verwarmen

De nieuwe generatie HR-ketels is zelflerend, net als de nieuwe slimme thermostaat van Nefit. TrendLine zorgt met Low Energy voor extra energiebesparing. Ook is de warmte gelijkmatiger, waardoor u ook meer gas bespaart. Zo bespaart TrendLine in totaal tot €800 extra ten opzichte van andere HR-ketels.

Naar de uitgebreide specificaties van TrendLine

 

Nefit Easy: de slimste thermostaat!

De nieuwe slimme thermostaat van Nefit werkt perfect samen met de Nefit TrendLine HR-ketel. Bedien uw TrendLine op afstand via de Easy-app op uw smartphone. Easy ziet aan de aanwezige smartphones wie er thuis is en zorgt met TrendLine automatisch voor de juiste temperatuur. Hij bespaart extra energie dankzij geavanceerde aanwezigheidsdetectie. Bovendien maakt Easy uw verbruik inzichtelijk.

Naar de uitgebreide specificaties van Easy