Organisatie

Organisatie
 

Nefit en Bosch
Nefit is een gerenommeerd en oer-Hollands merk. Het bedrijf achter het merk maakt sinds 2004 onderdeel uit van Bosch Thermotechnik, een van de divisies van het internationale Robert Bosch-concern. Bosch is wereldwijd een toonaangevend merk in onder meer automotive, huishoudelijke apparatuur en powertools. Met deze solide internationale basis is onze organisatie een van de sterkste spelers in de branche in Nederland, in Europa en wereldwijd.

Deventer
Nefit opereert vanuit Deventer. Op de locatie aan de Zweedsestraat vlakbij de A1 zijn verschillende activiteiten samengebracht.

Productie
In Deventer vindt de productie plaats van HR-ketels die onder de merknaam Nefit worden verkocht in Nederland. Ook de toestellen die - onder verschillende andere merken - in meer dan 20 landen in Europa en daarbuiten worden verkocht, worden in Deventer geproduceerd. Nefit beschikt over een zeer geavanceerd productiesysteem met alle aandacht voor kwaliteit. Bij de productie gelden net zulke strenge eisen als in de auto-industrie. HR-ketels worden als extra waarborg uitgebreid getest. Het individuele testrapport gaat met elk toestel mee in de doos.

R&D
Op dezelfde locatie in Deventer bevindt zich ook het Kenniscentrum. Hier wordt gewerkt aan duurzame oplossingen voor heel Europa. Meer dan zeventig specialisten onderzoeken en ontwikkelen er nieuwe systemen en warmteconcepten. Door HR-technologie te combineren met energie uit zonnewarmte, warmteterugwinning en warmtepompen ontstaan hybride duurzame oplossingen. Onze R&D werkt daarbij nauw samen met gerenommeerde universiteiten, onderzoeksinstituten en gespecialiseerde industrieën.

Meer over Nefit/Bosch R&D

Verkoop
Ook de commerciële activiteiten van Nefit, zoals marketing, verkoop, training, service, zijn in Deventer gevestigd. Nefit werkt intensief samen met de beste verwarmingsspecialisten van het land. Jaarlijks bezoeken enkele duizenden installateurs ons trainingscentrum voor productvoorlichting en kennisuitwisseling. Bij hun dagelijks werk kunnen ze vertrouwen op uitgebreide ondersteuning vanuit de Nefit-organisatie. Een Nefit Dealer staat er nooit alleen voor. Dat biedt extra zekerheid voor zowel installateurs als eindgebruikers. Wie kiest voor Nefit, kan altijd rekenen op goed persoonlijk advies en efficiënte, vakkundige dienstverlening.

Werkgever
In totaal zijn er in en vanuit Deventer meer dan 700 medewerkers werkzaam. Daarmee is het bedrijf een van de toonaangevende werkgevers in Deventer en omgeving.

 

Producten

Het uitgebreide Nefit-programma.

Naar producten

Nieuws

De meest recente berichten over Nefit.

Naar Nieuws

Duurzaam

Nefit kiest voor duurzaam.

Lees over onze visie