Visie & Missie

Visie & Missie
 

Duurzame energie
Nederland is een gasland bij uitstek. Aardgas zal ook in de nabije toekomst onze belangrijkste bron van fossiele brandstof blijven. In de visie van Nefit zal alles in het werk moeten worden gesteld om gebruik van fossiele brandstoffen zoveel mogelijk te reduceren.

Tegelijkertijd moeten we op alle niveau's investeren in duurzame energie. Op korte termijn is de zon daarbij een breed toepasbare bron. Daarom heeft Nefit in het productprogramma prominent plaats ingeruimd voor zonne-energiesystemen. Zowel thermische - voor verwarming en warm water -, als photovoltaïsche (PV) - voor het opwekken van groene stroom.

Warmtepomptechnologie
In nauwe samenwerking met uiteenlopende specialisten binnen het moederconcern Bosch werkt Nefit hard aan de ontwikkeling van grensverleggende duurzame technologieën voor de toekomst.

Maar ook voor de korte termijn willen wij praktisch toepasbare oplossingen bieden. Wij voorzien dat in de komende jaren in Nederland een prominente rol blijft weggelegd voor toepassing van de betrouwbare en efficiënte HR-technologie. Nefit streeft ernaar deze technologie waar mogelijk te combineren met synergetische duurzame aanvullingen.

Naast zonne-energie richten we ons daarbij op zogenaamde hybride systeemoplossingen met warmtepomptechnologie en warmteterugwinning.

Absolute zekerheid
Nefit staat voor zekerheid. Wij bieden betrouwbare, breed toepasbare, duurzame oplossingen voor verwarming, warmwater- en energievoorziening. Wij onderscheiden ons daarbij door hoogwaardige kwaliteit en een hoog niveau van dienstverlening.

 

Producten

Het uitgebreide Nefit-programma.

Naar producten

Nieuws

De meest recente berichten over Nefit.

Naar Nieuws

Documentatie

Alles over onze producten.

Naar documentatie

Contact

Meer informatie over Nefit?

Contact Nefit