Werken bij Nefit

Werken bij Nefit
 

Toonaangevend concern
Nefit is al meer dan 30 jaar het bekendste merk HR-ketels in Nederland. Ons concern is in Europa en wereldwijd toonaangevend in de branche.
Als het gaat om kwaliteit van producten en dienstverlening heeft Nefit een naam hoog te houden. We staan bekend als betrokken en betrouwbaar, een cultuur waarop we trots zijn.

Gedreven specialisten
Op de locatie in Deventer werken gedreven specialisten aan de meest uiteenlopende onderwerpen. Door de aard van het bedrijf is er sprake van een inspirerende mix van internationale collega’s met heel verschillende achtergronden. De structuur binnen het moederconcern waarborgt een professionele werkomgeving met vele mogelijkheden en kansen.

Elke dag grensverleggend bezig zijn
Nefit-producten zijn internationaal toonaangevend. Dat willen we zo houden, door elke dag weer grensverleggend bezig te zijn en alles eruit te halen wat erin zit.
Daarom bieden we onze medewerkers de kans om ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en succes alles uit zichzelf te halen. Nieuwsgierig zijn, verder kijken dan het eigen vakgebied..., het wordt bij ons van harte gestimuleerd. Uit ervaring weten we dat dit de manier is om niet alleen jouw grenzen, maar ook onze grenzen te verleggen!

Inspirerende werkomgeving, internationale carrièremogelijkheden
Nefit wil het bedrijf blijven dat Nederland warm houdt en een toonaangevende aanbieder zijn in de Europese markt. We realiseren ons terdege wat daarvoor de beste garantie is: een uitdagende en inspirerende werkomgeving en mooie carrièremogelijkheden, die zich overigens uitstrekken tot ons moederbedrijf, het internationale Robert Bosch-concern.

Benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Neem contact op met personeelszaken.

 

Contact

Nefit
Afdeling Human Resources
Postbus 3
7400 AA Deventer
T: 0570 602 848

Naar contactformulier

 

Vacatures

Op zoek naar een uitdagende en inspirerende werkomgeving met internationale allure?

Bekijk onze actuele vacatures

 

Stage en duaalwerken

Nefit heeft doorlopend plaats voor enthousiaste, stagiaires, afstudeerders en duaalwerkers met een relevante HBO/TU opleidingsrichting.

Bekijk de mogelijkheden