9000i

Nefit 9000i
 

De Nefit 9000i belichaamt de next step in warmtecomfort: intelligente techniek, iconisch design en innovatieve toepassingen van kwalitatief hoogwaardige materialen. Alles wat u van de nieuwe generatie HR-toestellen verlangt én meer, komt samen in de Nefit 9000i. Indrukwekkend tot in detail.

9000i HR 25/35/50 B zwart

Intelligent. Iconisch. Innovatief. Nefit 9000i belichaamt de ‘next step’ in warmtebeleving. Warm water op maat met een bijpassende boiler van 80 tot 1000 liter (optie).

naar product

9000i HR 25/35/50 wit

Intelligent. Iconisch. Innovatief. Nefit 9000i belichaamt de ‘next step’ in warmtebeleving. Warm water op maat met bijpassend boiler van 80 tot 1000 liter (optie).

naar product

9000i AquaPower Plus HRC30 en HRC45 / CW6

De overtreffende trap in warmte- en warmwatercomfort. Geen enkele concessie als het gaat om de ultieme beleving.

naar product

 

Referentieprojecten

Benieuwd naar onze referentieprojecten?

Bekijk ze hier

TrendLine

Nefit TrendLine is de nieuwe trend in compacte kwaliteit. Het is de eerste van een nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels. Betrouwbaar comfort, compacte vormgeving en 'future proof'.

Lees meer over de TrendLine

Virtuele demo

Hoe zien verschillende oplossingen er in de praktijk uit?

Naar de virtuele demo

Meer info

Luchtwarmtepompen Tools

Handige tools, documentatie en andere support.

Advies, tools en downloads

ProLine NxT

De nieuwe Nefit ProLine NxT is de kleinste compleet uitgeruste HR-combiketel. Zo klein dat hij vrijwel overal past, maar met prestaties van formaat. En in alle opzichten een klasse beter dan vergelijkbare toestellen.

Lees meer over de ProLine NxT