Bodemwarmtepompen

 

Met Bosch Compress bodemwarmtepompen is veel mogelijk. Met een vermogensrange van 2 tot 400 kW is er voor bijna elke situatie een passend systeem. Voor de (particuliere) woningbouw zijn de Compress 6000 LWM en de Compress 7001i LWM uitstekend geschikt. De Compress 7000 LW is het perfecte systeem voor grotere gebouwen en complexen.

Compress 7000 LW

Een bodemwarmtepomp voor de grote woningbouw, gestapelde bouw enutiliteit. De warmtepomp kent een horizontale en een verticale variant en acht vermogenstypen van 22 tot 80 kW.

naar product

Compress 6000 LWM

Bodemwarmtepomp met de beste prijs-prestatieverhouding. Deze volledig gasloze oplossing met geïntegreerde warmwatervoorraad is bij uitstek geschikt is voor particuliere woningbouw.

naar product

 

Referentieprojecten

Benieuwd naar onze referentieprojecten?

Bekijk ze hier

TrendLine

Nefit TrendLine is de nieuwe trend in compacte kwaliteit. Het is de eerste van een nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels. Betrouwbaar comfort, compacte vormgeving en 'future proof'.

Lees meer over de TrendLine

Virtuele demo

Hoe zien verschillende oplossingen er in de praktijk uit?

Naar de virtuele demo

Meer info

Luchtwarmtepompen Tools

Handige tools, documentatie en andere support.

Advies, tools en downloads

ProLine NxT

De nieuwe Nefit ProLine NxT is de kleinste compleet uitgeruste HR-combiketel. Zo klein dat hij vrijwel overal past, maar met prestaties van formaat. En in alle opzichten een klasse beter dan vergelijkbare toestellen.

Lees meer over de ProLine NxT