Cascadesystemen

Cascadesystemen
 

Groot cv-vermogen
Een cascadesysteem is een verwarmingssysteem waarbij meerdere cv-ketels parallel worden geschakeld om een groter cv-vermogen te kunnen realiseren. Het is daardoor zeer geschikt voor grote gebouwen zoals kantoren, productiebedrijven, hotels, verzorgingstehuizen, tuinbouwkassen en kerken. Ook in gebouwen met een meer dan gemiddelde warmtebehoefte, zoals scholen en zwembaden, verdient een cascadesysteem veelal de voorkeur boven andere mogelijkheden.

Naast uitvinder van de HR-ketel is Nefit ook uitvinder van het cascadesysteem (aanvankelijk ook bekend als "Het Deventer Systeem").

Hulp nodig bij de configuratie van uw systeem? Met de handige online Cascadeselector stelt u eenvoudig een systeem op maat samen.

Online uw systeem samenstellen

TopLine HR II Cascadesystemen

TopLine HR II Cascadesystemen combineren veel vermogen met een ongekend compact formaat en optimale energieprestaties (ErP Ready).

naar product

Nefit Cascademodule MC 400

Moduleren cascaderegelaar voor TopLine- of 9000i-cascadessystemen van 2 tot 16 toestellen.

naar product

Buderus Logamatic 4121 / 4122

Cascade- en groepenregelaar voor een optimale aansturing van Nefit -cascadesystemen en de cv-groepen.

naar product

 

Referentieprojecten

Benieuwd naar onze referentieprojecten?

Bekijk ze hier

TrendLine

Nefit TrendLine is de nieuwe trend in compacte kwaliteit. Het is de eerste van een nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels. Betrouwbaar comfort, compacte vormgeving en 'future proof'.

Lees meer over de TrendLine

Virtuele demo

Hoe zien verschillende oplossingen er in de praktijk uit?

Naar de virtuele demo

Meer info

Luchtwarmtepompen Tools

Handige tools, documentatie en andere support.

Advies, tools en downloads

ProLine NxT

De nieuwe Nefit ProLine NxT is de kleinste compleet uitgeruste HR-combiketel. Zo klein dat hij vrijwel overal past, maar met prestaties van formaat. En in alle opzichten een klasse beter dan vergelijkbare toestellen.

Lees meer over de ProLine NxT