Cascade actie

Verlengd tot en met 31 december 2021!

Het cascade-systeem werd 30 jaar geleden door Nefit geïntroduceerd en niet voor niets door veel installateurs nog steeds het Deventer Systeem genoemd. Ter gelegenheid van dit jubileum ontvangt u bij aanschaf van een cascade-systeem met Nefit TopLine HR70 II en HR100 II-toestellen het cascadeframe gratis. Uw voordeel kan daarbij oplopen van 375 tot maar liefst 951 Euro!

Wat moet u doen?
Registreer de toestellen in het Nefit Bosch Partner Programma (uiterste registratiedatum: 31 december 2021). Stuur een kopie van de groothandelsfactuur naar verkoopnederland@nefit.nl o.v.v. Cascade-actie.

Deze installateursactie loopt van 1 september 2019 tot en met 31 december 2021 en geldt alleen bij aanschaf van TopLine HR 70 II- en TopLine HR 100 II- toestellen.

Meer weten? Vraag uw accountmanager of neem contact op met uw Nefit Bosch accountteam.

Naar Cascade Selector